Μας ελάτε σε επαφή με

Bazhou xinzhang tongkai furniture factory

Εργοστάσιο επίπλων tongkai Bazhou xinzhang

  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
  • Bazhou xinzhang tongkai furniture factory
Μάρκες Αριθμός Υπαλλήλων
Ετήσιες πωλήσεις Ιδρύθηκε Έτος
Εξαγωγή pc < 10%
Εισαγωγή

Η Co. Tongkai Bazhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2014. Η επιχείρηση βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη επίπλων Shengfang, πόλη Bazhou, επαρχία Hebei, 80 χιλιόμετρα μακρυά από το λιμένα Tianjin, με την κατάλληλη μεταφορά. Παρέχετε στους πελάτες τη γρήγορη υπηρεσία παράδοσης. Από την καθιέρωση της γραμμής παραγωγής επίπλων μας, διοργανώνουμε περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων, 30 γραμμές παραγωγής, 6 γραμμές ποιοτικής επιθεώρησης, 230 υπάλληλοι, 30 τεχνικοί μηχανικοί, είναι στο σχέδιο επίπλων, την παραγωγή, τον ποιοτικό έλεγχο, τις πωλήσεις και την υπηρεσία προϊόντων. Υπάρχουν πολλά έτη εμπειρίας στον τομέα. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν τα μαρμάρινα έπιπλα (να δειπνήσει πίνακας, να δειπνήσει καρέκλα, τραπεζάκι σαλονιού, γραφείο TV). Όλα τα προϊόντα είναι σύμφωνα με SGS, IATF 1 6 9 4 9:2 πρότυπα 0 1 6. Έχουμε την εκτενή εμπειρία στην εξαγωγή και έχουμε την ομάδα μας ποιοτικών συστημάτων ελέγχου και υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Αυτή τη στιγμή, είχαμε την ισχυρή συνεργασία με πελάτης σε πολλές χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ιταλία, η Γαλλία, η Γερμανία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βιετνάμ, και η Ινδία. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών μας. Ο στόχος μας είναι να εμμείνει στην αρχή της «έξοχης τεχνολογίας, προηγμένος εξοπλισμός, προηγμένη διαχείριση, άριστη υπηρεσία». Συνεχώς παρέχετε στους πελάτες τα αξιόπιστα ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές.

 

Ιστορία

Η Co. Tongkai Bazhou, ΕΠΕ καθιερώθηκε το 2014. Η επιχείρηση βρίσκεται στη βιομηχανική ζώνη επίπλων Shengfang, πόλη Bazhou, επαρχία Hebei, 80 χιλιόμετρα μακρυά από το λιμένα Tianjin, με την κατάλληλη μεταφορά. Παρέχετε στους πελάτες τη γρήγορη υπηρεσία παράδοσης. Από την καθιέρωση της γραμμής παραγωγής επίπλων, διοργανώνουμε περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων, 30 γραμμές παραγωγής, 6 γραμμές ποιοτικής επιθεώρησης, 230 υπάλληλοι, 30 τεχνικοί μηχανικοί.

Υπηρεσία

Από την καθιέρωση της γραμμής παραγωγής επίπλων, διοργανώνουμε περισσότερα από 20.000 τετραγωνικά μέτρα των εργαστηρίων, 30 γραμμές παραγωγής, 6 γραμμές ποιοτικής επιθεώρησης, 230 υπάλληλοι, 30 τεχνικοί μηχανικοί, όλα τα προϊόντα συμφωνούν με SGS, IATF 1 6 9 4 9:2 πρότυπα 0 1 6. Έχουμε την εκτενή εμπειρία στην εξαγωγή και έχουμε την ομάδα μας ποιοτικών συστημάτων ελέγχου και υπηρεσιών μεταπωλήσεων. Αυτή τη στιγμή, έχουμε καθιερώσει τις ισχυρές συνεργασίες με πελάτης στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τη Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Βιετνάμ και την Ινδία. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας απολαμβάνουν μια υψηλή φήμη μεταξύ των πελατών μας. Ο στόχος μας είναι να εμμείνει στην αρχή της «έξοχης τεχνολογίας, του προηγμένου εξοπλισμού, της προηγμένης διαχείρισης και της άριστης υπηρεσίας». Συνεχώς παρέχετε στους πελάτες τα αξιόπιστα ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές.

Η ομάδα μας

Ο στόχος της επιχείρησής μας είναι απλός: για να παραγάγει τα υψηλότερα ποιοτικά προϊόντα βασισμένα στα πρότυπα πελατών και για να παρέχουν την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Καταλαβαίνουμε προσωπικά κάθε ενός από τους πελάτες μας και ξέρουμε πώς να ανακαλύψουμε τα πολυτιμότερα μέρη της επιχείρησής μας για να βοηθήσουμε άλλοι να επιτύχουν τους στόχους τους.