Ακόμη και σύγχρονη γρατσουνιά συνόλων τραπεζαρίας σύστασης ανθεκτική χωρίς τη μαγνήτιση

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Hebei Κίνα
Μάρκα: baiyinuo
Ποσότητα παραγγελίας min: 10
Τιμή: Can be discussed in detail
Συσκευασία λεπτομέρειες: Σύμφωνα με τις ανάγκες πελατών
Χρόνος παράδοσης: 5-15work ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 1000sets το μήνα
Επικοινωνήστε
Χρώμα: Βαθύ ξύλο καρυδιάς Επιτραπέζιο υλικό: Σκληρή βαλανιδιά επιτραπέζιων πλαισίων γρανίτη υπολογιστών γραφείου
Υφή: Ακόμη και σύσταση Επιτραπέζιο βάρος: 64kg
Αριθμός να δειπνήσει καρεκλών: 4 Να δειπνήσει υλικό καρεκλών: Δέρμα + τετραγωνικός σωλήνας σιδήρου
Να δειπνήσει βάρος καρεκλών: 25.4kg Χαρακτηριστικό γνώρισμα: Καμία μαγνήτιση
Υψηλό φως:

faux marble dinette sets

,

marble top dining table

Το λαστιχένιο ξύλο έχει ένα καλό στερεό ξύλο να αισθανθεί, ο λαστιχένιος πίνακας καθορισμένος έχει μια όμορφη σύσταση και ακόμη και τη σύσταση

 

Περιγραφή:

 

Η υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση του μαρμάρου είναι πολύ καλή. Για το σχετικά υψηλής θερμοκρασίας περιβάλλον της κουζίνας, δεν θα έχει οποιαδήποτε επίδραση σε το, και το μάρμαρο δεν φοβάται το νερό. Οι γενικοί λεκέδες θα σκουπιστούν μακριά με μια πετσέτα, και σοβαρός συν ένα σημείο του απορρυπαντικού. Το μάρμαρο είναι ο μεταμορφικός βράχος που διαμορφώνεται από τον αρχικό βράχο γήινη κρούστα μέσω του υψηλής θερμοκρασίας και της υψηλής πίεσης στη γήινη κρούστα. Η εμφάνισή της είναι πανέμορφη και έξοχη, η σύσταση είναι σαφής και λεπτή, και χρησιμοποιείται συχνά για να κάνει όλα τα είδη τεχνών επίπλων και τέχνης. Δεν είναι εύκολο να είναι παραμορφωμένη, υψηλή σκληρότητα, να γρατσουνίσει ανθεκτικό και χρησιμοποιημένος. Μακρά ζωή, καμία μαγνήτιση, κ.λπ.

 

Επιτραπέζιο μέγεθος 130*80cm
Επιτραπέζιο βάρος 64KG
Επιτραπέζιο υλικό Σκληρή βαλανιδιά επιτραπέζιων πλαισίων γρανίτη υπολογιστών γραφείου
χρώμα Βαθύ ξύλο καρυδιάς
Αριθμός πινάκων 2
όγκος συσκευασίας 0,2 τετράγωνο
Να δειπνήσει βάρος καρεκλών 25.4kg
Να δειπνήσει υλικό καρεκλών Σωλήνας δέρματος + σιδήρου
 
 
 
FAQ

Q: Πόσο θα είναι τα έξοδα αποστολής και ο χρόνος;
Α: Αυτό θα εξαρτηθεί από την ποσότητα αγοράς αγαθών σας και της μεθόδου, θαλασσίως ή αεροπορικώς, και το λιμένα προορισμού σας. Θα είμαστε ευγνώμονες εάν μπορείτε να μας πείτε τον προορισμό και τα στοιχεία σας που θα διατάξετε.

 

Q: Πότε μπορώ να πάρω την τιμή;
Α: Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 6 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε vey επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα απαντήσουμε η έρευνά σας στην προτεραιότητα.

 

Q: Πώς το εργοστάσιό σας κάνει σχετικά με τον ποιοτικό έλεγχο;
Α: Οι ποιοτικές επιθεωρήσεις μας θα πάρουν τον ποιοτικό έλεγχο κάθε διαδικασίας παραγωγής. Οι λεπτομερείς εικόνες παραγωγής και επιθεώρησης των προϊόντων θα σας σταλούν σε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας παραγωγής. Εγγυώμαστε ότι κάθε προϊόν να είναι 100% που επιθεωρείται πρέπει για την επιβεβαίωσή σας πριν από την παράδοση. Επίσης, μπορείτε να έρθετε στο εργοστάσιό μας να κάνετε μια επιθεώρηση πριν από την αποστολή. Όταν ικανοποιείτε με το προϊόν και κάνετε την πληρωμή, κατόπιν θα κάνουμε την αποστολή.

 

Q: Ποια είναι η τιμή του δείγματος;
Α: Το προσωπικό μας πωλήσεων και τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει στην επιλογή των σωστών προϊόντων για τις αγορές σας καθώς επίσης και να παρέχει σε σας τα δείγματα των προϊόντων μας για την αξιολόγηση. Έτσι δείγμα; η δαπάνη θα είναι δύο φορές ως FOB τιμή μονάδων, και ο αγοραστής θα αντέξει οικονομικά τη δαπάνη αγγελιαφόρων. Απολύτως θα επιστρέψουμε τις υπερφορτωμένες αμοιβές του δείγματος σε σας εάν κάνετε μια κοντινή διαταγή με μας.

 

Q: Δίνετε οποιαδήποτε έκπτωση;
Α: Θα δοκιμάσω σίγουρα το καλύτερό μου για να σας βοηθήσω για να πάρω εκείνων από την καλύτερη τιμή και την καλή υπηρεσία συγχρόνως.

Στοιχεία επικοινωνίας